Een groen verjaardagsfeestje

Wij hebben wat te vieren! Want ons circulaire restaurant bestaat 3 jaar. Van 7 t/m 10 april vieren wij dit tijdens onze verjaardagsweek. Ondanks de sluiting van ons restaurant, wilden wij dit speciale moment niet voorbij laten gaan! 

Samen jarig?

Ben jij óók een van deze dagen jarig? Samen vieren is het leukst, dus wij trakteren! Kom langs voor een circulair gebakje van de chef mét warme drank. En ken je iemand die jarig is? Spread the word, zodat zij dit heerlijke cadeau in ontvangst kunnen nemen!

*Openingstijden*

Woensdag 7 t/m vrijdag 9 april: 9.00 – 17.00 uur.

Zaterdag 10 april: 12.00 – 18.00 uur.

* Traktatie op vertoon van je legitimatie.

 

Terug naar onze ‘wortels’

Onze verjaardag kan niet gevierd worden zonder heerlijke gerechten van de chef! We hebben weer een nieuw menu voor thuis; al onze klassiekers vanaf het begin. Geniet onder andere van onze kruiden-groente salade uit ’t seizoen, speltrisotto en Utrechtse plaatappeltaart. Klik hier voor het volledige menu!

*Bestellen* 

Onze dinerbox kan via de reserveerkalender besteld worden, van donderdag t/m zaterdag. 

 

 

Circulaire ontdekkingstocht

Ons circulaire avontuur begon 3 jaar geleden, ontstaan uit het gedachtegoed om een wereld te creëren zonder afval. In dit gedachtegoed wordt afval als grond- of brandstof voor de volgende stap beschouwd. Voor ons is dat in alles een vindingrijk avontuur. Bij alle gewoontes worden er vraagtekens gezet en gaan we op zoek gaan naar nieuwe, innovatie oplossingen. Op naar nog vele jaren, met steeds een stapje (of grote stap!) dichterbij ons doel.

Blijf op de hoogte

Onze privacyverklaring is van toepassing als je je aanmeld voor de nieuwsbrief. Lees hier er meer over.