LEAN: Leren werken zonder verspillingen! – VOL
Bij The Green House werken we met de principes Reduce (weinig afval), Re-use (hergebruik) en Recycle. Op deze manier produceren we zowel efficiënter als duurzamer. Net als The Green House richt de managementfilosofie LEAN zich op het elimineren van verspillingen zoals transport, inzet medewerkers en wachttijd.
LEAN kijkt naar hoe de klantwaarde centraal gesteld kan worden en wat er op dagelijkse basis verbeterd kan worden. In het kort staat LEAN voor het ‘leren werken zonder verspillingen’ waarbij er efficiënter gewerkt wordt, een hogere klant- én medewerkerstevredenheid bereikt wordt.
JCI-Utrecht en Flow Consultancy maken een exclusieve avond mogelijk, waarbij je efficiënt alle smaken van The Green House kunt proeven in één bezoek tijdens een shared dinner. Je krijgt het verhaal achter The Green House te horen én hoe je de principes van de LEAN methode eigen kunt maken. Anke van Egmond van Flow Consultancy verzorgt een interactieve sessie waarbij je learnings op doet om mee te nemen naar je eigen werkomgeving. Kijk voor meer informatie op www.flow-consultancy.nl en hou de Facebook pagina in de gaten.
Programma
vanaf 18:30 uur | Inloop |
19:00 uur | Shared dinner |
20:10 uur | Rondleiding langs de circulaire oplossingen in The Green House |
20:30 uur | Interactieve sessie LEAN methode door Anke van Egmond |
22:00 uur | Einde programma |
Aanmelden: Vanwege het beperkte aantal plaatsen is een aanmelding vooraf noodzakelijk. Meld je hieronder via het inschrijfformulier aan of via de website www.flow-consultancy.nl
Prijs: €21,50 inclusief shared dinner, koffie, thee, limonade en rondleiding
Locatie: Croeselaan 16, 3521 CA Utrecht