Vr.19Nov.

Ontbijtsessie

Ben je vaak langs ons gelopen maar weet je niet wat het nu precies is? Heb je er al eens gegeten of vergaderd, maar ken je de verhalen erachter nog niet? Dit is je kans! Start je ochtend goed met een duurzaam ontbijt en rondleiding en kom meer te weten over ons circulaire paviljoen. Waar is het idee ontstaan? Hoe hebben we onze zoektocht naar circulaire oplossingen vorm gegeven? Welke mooie verhalen zijn daaruit gekomen en kun je nu terugvinden in het restaurant? 

Deze ochtend breng je niet alleen een bezoek aan ons: je beleeft het circulaire gedachtegoed! Maak kennis met de principes Reduce, Re-use, Recycle en ontdek hoe alles wat je ziet, voelt en proeft een verhaal heeft. Welke ideeën neem jij straks mee naar huis om het bij jou thuis of op jouw werk meer circulair te maken?

Je start de dag bij ons met onze easy bentobox. De bentobox hebben wij overgenomen uit de Japanse cultuur. De box bevat verschillende vakjes waarin de verschillende ontbijtgerechtjes op een mooie manier wordt gepresenteerd. Traditioneel gezien bestaat de box uit 3 delen koolhydraten, 1 deel proteïne en 2 delen groente of fruit. Wij hebben er een eigen draai aan gegeven en hebben voor jou een speciale ‘Green House’ variant samengesteld, bestaande uit een croissant met roomboter, fruitsalade uit het seizoen, yoghurt met jam en granola,
kruidenomelet en toast. Hiermee krijg je het beste van verschillende ontbijtgerechten in een prachtige Japanse bentobox. We beloven je, een heerlijke verrassing!

Programma

09.00 uur Inloop met een duurzaam én voedzaam ontbijt van de chef
10:00 uur Algemene rondleiding met aandacht voor onze verhalen
11:00 uur Einde programma


Aanmelden:
Vanwege het beperkte aantal plaatsen is een aanmelding vooraf noodzakelijk. Meld je hier aan!

Prijs: € 10,- inclusief ontbijt (easy bentobox), koffie, thee en een rondleiding door ons circulaire paviljoen.

Wanneer: vrijdag 19 november
Tijd: 09:00 uur - 11:00 uur
Locatie: Croeselaan 16, 3521 CA Utrecht

Blijf op de hoogte

Onze privacyverklaring is van toepassing als je je aanmeld voor de nieuwsbrief. Lees hier er meer over.