Za.23Apr.

Workshop Utrechtse chocolade maken (Onkruid bestaat niet x BitterZoet Chocolade)

Ja, je hoort het goed; chocola uit Utrecht! De cacaobonen natuurlijk niet, maar de andere smaken wel. Op 23 april geeft Onkruid bestaat niet een workshop: Utrechtse chocolade maken, met smaken uit Utrecht-West. In de mooie stadswijken Lombok, Nieuw-Engeland, Oog in Al en omgeving valt van alles te vinden.

Onkruid? Nee, zeker niet! We gaan op zoek naar lokale smaken. Chocolatier en wildplukker Sam van Gemmert van BitterZoet Chocolade neemt je mee in de wereld van wildplukken, én chocolade maken natuurlijk. Vervolgens kun jij de smaken kiezen die je wilt toevoegen aan je zelfgemaakte reep chocola.

De workshop vindt plaats in ons restaurant. Aan het eind van de dag ga je naar huis met een hele unieke zelfgemaakte reep Buurtchocolade uit Utrecht en weet jij veel meer over werken met chocola en wildplukken in de stad en daarbuiten.

Prijs: 45,- per deelnemer
Aanmelden: Meld je aan door een e-mail te sturen naar info@onkruidbestaatniet.nl met je voor- en achternaam en aantal personen. Wij sturen je dan een betaalverzoek en na de betaling is jouw plek gereserveerd voor de workshop.

Wanneer: zaterdag 23 april
Tijd: 14:00 - 16:00
Locatie: The Green House, Croeselaan 16, 3521 CA, Utrecht

Blijf op de hoogte

Ons Privacy Statement is van toepassing als je je aanmeldt voor de nieuwsbrief. Lees er hier meer over.

The Green House is onderdeel van Albron Nederland B.V.