Over The Green House

The Green House, een circulair restaurant waar chefs de lekkerste gerechten bereiden van ingrediënten uit eigen urban farm en uit de regio. Waar je de hele dag geniet van eten en drinken in een gastvrije, comfortabele omgeving. Een green hub waar je elkaar ontmoet en waar je events kunt organiseren. Waar je geïnspireerd raakt door verhalen en ontmoetingen over hoe het anders, duurzamer, kan. Over een circulaire wereld waarin afval niet bestaat.

 

 

Volledig circulair

Het paviljoen van The Green House is volledig circulair en zeer duurzaam gebouwd. The Green House krijgt na 15 jaar weer een nieuwe bestemming. Passend bij het tijdelijke karakter is het volledige paviljoen demontabel. Ook wordt zo veel mogelijk gebruik gemaakt van hergebruikte materialen. Zo komt de glazen gevelbekleding van de voormalige naastgelegen Knoopkazerne. En worden zo veel mogelijk producten geleased of geleverd naar gebruik en blijven daarmee in bezit van de leverancier, met een volledig circulair businessmodel als resultaat. Lees meer over de bouw en de initiatiefnemers van The Green House.

Infographic

Het team

Gastvrijheid staat centraal in The Green House. We willen dat iedereen het naar zijn zin heeft en zich thuis voelt. Dat is uiteindelijk ook waar The Green house voor staat: een gastvrije en inspirerende plek voor iedereen. Het team zorgt ervoor dat gasten iedere dag weer waardevolle momenten beleven in The Green House.

Geen verspilling van talent

We werken samen met The Colour Kitchen dat zich inzet tegen de verspilling van talent; door onbenut talent, dat nu op de bank thuis zit, een nieuwe kans te geven. Bij The Green House geloven wij in deze boodschap en streven ernaar dat twintig procent van het team bestaat uit mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Aangeboden: podiumplek voor groene pioniers

Wil jij je verhaal kwijt over jouw oplossing in de energie of mobiliteitstransitie? Wil je aandacht vragen voor de problemen van de fair fashion industrie of voedselverspilling? Heb je een geweldig circulair product ontwikkeld? Wil je een workshop organiseren die bijdraagt aan een betere wereld? Dat kan! Wij bieden jou een podiumplek!

Werken bij The Green House

Gasten waardevolle momenten bezorgen. Iedere dag weer. We zoeken op dit moment versterking voor ons gastvrije en enthousiaste team! Een mooie kans om onderdeel te zijn van een vernieuwend circulair horecaconcept in het hart van Utrecht. Durf jij deze uitdaging aan?

Dan komen wij heel erg graag met jou in contact! Voor meer informatie kun je contact opnemen met ons op 030 – 669 55 41, via werkenbij@albron.nl of solliciteer direct. Bekijk hier onze openstaande vacatures!

Blijf op de hoogte

Onze privacyverklaring is van toepassing als je je aanmeld voor de nieuwsbrief. Lees hier er meer over.