Moederdagbrunch bij The Green House

Moederdagbrunch bij The Green House

Vier Moederdag in stijl bij The Green House in Utrecht met onze Moederdagbrunch!

Geniet van een duurzame brunchervaring in ons circulaire restaurant, waar we heerlijke gerechten serveren met lokale en verse ingrediënten uit het seizoen, rechtstreeks uit de regio en onze eigen Urban Farm. 

Lees verder

Een culinaire reis met Dutch Cuisine

In onze keuken omarmen we de principes van Dutch Cuisine, gesteund door vooraanstaande Nederlandse chefs die een passie hebben voor onze lokale keuken. Ze streven ernaar om onze Nederlandse culinaire tradities te herwaarderen en te verduurzamen. Dit betekent onder andere dat we werken met een balans van 20% dierlijke eiwitten en 80% plantaardige ingrediënten.

Dutch Cuisine moedigt ons aan om te koken met seizoensgroenten, slim om te gaan met restjes en om te experimenteren met ondergewaardeerde lokale producten. Deze benadering spreekt ons enorm aan en vormt de basis van onze keukenfilosofie.

Lees verder

Dubbel genieten tijdens de Double Dutch Food Week

Van 7 tot en met 14 oktober is het tijd om onze smaakpapillen te verwennen en ons bewustzijn over voedsel te vergroten tijdens de Dutch Food Week. Bij The Green House willen we deze gelegenheid aangrijpen om jou te trakteren op een speciaal driegangenmenu dat volledig in het teken staat van de Nederlandse keuken en lokale producenten. Stap binnen in onze wereld van smaak en duurzaamheid, want deze week wordt omgedoopt tot de Double Dutch Food Week!Lees verder

Nieuwe Herfstsensaties

Vanaf vandaag hebben we weer een gloednieuwe kaart voor jou in petto. Onze chefs hebben met veel passie en creativiteit een nieuw menu samengesteld, met de beste ingrediënten van dit seizoen. Laat je verrassen door de heerlijke herfstsensaties en rijke aroma’s die de herfst te bieden heeft. Lees verder