Aangeboden: Podiumplek voor groene pioniers in The Green House

Wil jij je verhaal kwijt over jouw oplossing in de energie of mobiliteitstransitie? Wil je aandacht vragen voor de problemen van de fair fashion industrie of voedselverspilling? Heb je een geweldig circulair product ontwikkeld? Wil je een workshop organiseren die bijdraagt aan een betere wereld? Dat kan!

The Green House is de broedplaats van circulaire en duurzame ideeën. Via eten en drinken komen mensen op toegankelijke wijze in aanraking met het concept circulariteit en duurzaamheid.

“Kom binnen en ga zitten op een stoel gemaakt van petflessen, bestel brood gemaakt van bierbostel met een omelet met kruiden uit eigen urban farm en geniet van een limonade van gered fruit. Scan de kleding van het personeel om te zien waar het van gemaakt is, herken allerlei hergebruikte materialen in de constructie van het gebouw en sluit af met een ijsje gemaakt met vloeibaar stikstof.”

Steeds meer groene pioniers en ervaren rotten in het vak weten hun weg te vinden naar The Green House. The Green House wil dit stimuleren door mensen met een goed groen verhaal een podiumplek te bieden. Hiervoor staat kosteloos een mooie zaal tot je beschikking die helemaal in een groen of circulair thema is ingericht.

Door jouw verhaal te koppelen aan eten en drinken maken we duurzaamheid toegankelijk en fun! We programmeren een openbaar event en versterken elkaars netwerk om meer bereik te kunnen genereren. Ben je enthousiast en wil jij jouw boodschap nog verder de wereld in helpen? Neem contact op met onze programmamanager:
hanneke.brouwer@albron.nl | 06 – 50 65 42 19

Blijf op de hoogte

Onze privacyverklaring is van toepassing als je je aanmeld voor de nieuwsbrief. Lees hier er meer over.