Za.30Okt.

Circulair dineren bij kaarslicht

Alle lichten gaan uit en de kaarsen gaan aan. De Nacht van de Nacht komt steeds dichterbij. Kom jij circulair dineren bij kaarslicht?

Op zaterdag 30 oktober wordt door heel Nederland een nieuw editie van de ‘Nacht van de Nacht’ georganiseerd. Op dit jaarlijkse evenement worden alle verlichtingen gedoofd en kan er worden genoten van de nacht.

En de kaarsen, zijn die dan circulair? Ja zeker! Met ons gebruikte frituurolie doen we namelijk twee dingen. Het ene ligt aardig voor de hand: we laten er biodiesel van maken. Het andere is misschien verrassend. Een deel van de oude, plantaardige olie gaat naar het Nederlandse bedrijfje RESCUED. Zij weten van frituurvet mooie kaarsen te maken met de veelzeggende naam the Grease Lighting. Wij zetten de kaarsen in een windlicht dat ReBottled van oude wijnflessen heeft gemaakt. Goed om te weten: het vet krijgt eerst een behandeling, zodat de kaarsen niet naar een snackbar ruiken. Deze bijzondere lichtjes verlichten in het donker jouw heerlijke diner tijdens ‘Nacht van de Nacht’.

Ben jij er ook bij? Reserveer alvast je tafel via onze reserveerkalender!

Wil je meer weten over de speciale kaarsen? Kijk dan op de website van RESCUED!

Wanneer: zaterdag 30 oktober
Tijd: 17:00
Locatie: The Green House, Utrecht

Blijf op de hoogte

Onze privacyverklaring is van toepassing als je je aanmeld voor de nieuwsbrief. Lees hier er meer over.