Di.09Apr.

Horeca van de toekomst – Inspiratie lunch

In de nabije toekomst hebben we te maken met een heel grote uitdaging: hoe gaan we in 2050 bijna 10 miljard mensen op een duurzame wijze van eten en drinken voorzien? Iedereen werkzaam in de horecabranche is van harte welkom om op dinsdag 9 april inspiratie op te doen gedurende een heerlijke lunch van chef-kok Peter Scholte bij The Green House, met sprekers van Hrbs, The Colour Kitchen, Ecocreation en BioFutura én een rondleiding door The Green House.

Het afgelopen jaar opende The Green House haar deuren om te laten zien dat het wél kan: een duurzaam horecaconcept met een werkend commercieel businessmodel. Over werkelijk alles moet je nadenken en niet alles heeft gewerkt. Een nieuwe manier van werken creëert nieuwe uitdagingen. The Green House is er om gekopieerd te worden, om anderen te leren hoe je op een toekomst bestendige wijze je menukaart inricht, hoe je je leveranciers kiest en hoe je kan koken zonder stekkers.

Hoe werkt vertical farming, hoe kunnen mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een onderneming verrijken, hoe ziet de afvalverwerking er in de toekomst uit en wat zijn de mogelijkheden op het gebied van verpakkingsmogelijkheden en wegwerpservies? Kom er meer over te weten gedurende deze inspiratielunch!

Programma

12:00 uur Presentatie van The Colour Kitchen over hoe mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt jouw onderneming kunnen verrijken. BioFutura Komt vertellen over de mogelijkheden van duurzame verpakking en wegwerpservies in de horeca
12:45 uur Héérlijke lunch bereid door chef-kok Peter Scholte
13.45 uur Rondleiding door The Green House
Presentatie in de kas van Hrbs over de mogelijkheden van vertical farming
Ecocreation neemt je mee in de mogelijkheden om als horeca lokaal je afval te verwerken
14:30 uur Einde programma

 

Nieuwsgierig? Bekijk alvast de video van The Green House Cooks for the future of raadpleeg de websites van Hrbs, The Colour Kitchen, Ecocreation  en BioFutura.

Aanmelden: Vanwege het beperkte aantal plaatsen is een aanmelding vooraf noodzakelijk. Meld je hieronder via het inschrijfformulier aan. Let op! Bij bedrijfsnaam graag de naam van het horecabedrijf waar jij werkt invullen.

Kosten: € 22,50 inclusief héérlijke lunch van chef-kok Peter Scholte, koffie en thee, een rondleiding door The Green House en de verhalen van inspirerende sprekers.

Wanneer: dinsdag 9 april
Tijd: 12:00 uur - 14:30 uur

Meld je aan voor dit event

Horeca Van De Toekomst – Inspiratie Lunch

Blijf op de hoogte

Ons Privacy Statement is van toepassing als je je aanmeldt voor de nieuwsbrief. Lees er hier meer over.

The Green House is onderdeel van Albron Nederland B.V.