Lancering Utrechts escapespel voor een betere wereld

‘Ontsnap’ uit the Green Escape naar een betere, eerlijkere en duurzamere wereld. Vanaf vrijdag 25 september kunnen Utrechtse levensgenieters, wereldverbeteraars, vriendengroepen en collega’s het educatieve met fun combineren!

The Green House lanceert, naar idee en initiatief van evenementenbureau BureauWElle, een uniek – coronaproof – escapespel: ‘the Green Escape’. In dit spel is het de uitdaging om binnen 60 minuten te ontsnappen door opdrachten uit te voeren. De opdrachten zijn gekoppeld aan de 17 Duurzame Ontwikkelingsdoelen die zijn opgesteld vanuit de VN om van de wereld een betere plek te maken in 2030. Vrijdag 25 september zijn we precies 5 jaar onderweg hier naar toe!

In deze unieke tijd is er weer behoefte om veilig samen te komen en inhoudelijk verbinding te zoeken, zowel privé als zakelijk. Tijdens een coronaproof bezoek aan the Green Escape in The Green House is het mogelijk om met vrienden of collega’s plezier te maken en al gamend bewustzijn te creëren over onderwerpen om van de wereld een betere plek te maken. Er zijn in The Green House twee spelkamers beschikbaar waar in totaal 17 spellen opgelost kunnen worden. Elk spel is gekoppeld aan de Duurzame Ontwikkelingsdoelen (Sustainable Development Goals).

Duurzame Ontwikkelingsdoelen
De Duurzame Ontwikkelingsdoelen zijn opgesteld door landen die zijn aangesloten bij de Verenigde Naties (VN), waaronder Nederland. De doelen zijn tot stand gekomen op basis van wereldwijde inbreng van organisaties en individuen. In totaal zijn er 17 doelen om van de wereld een betere plek te maken in 2030. Zo zijn er doelen over onder andere verantwoorde consumptie en productie, geen armoede en honger en klimaat opgesteld. Tijdens de lancering van het escapespel in The Green House – vrijdag 25 september – zijn we precies 5 jaar onderweg! We hebben samen dus nog maar 10 jaar te gaan… reden temeer om kennis hierover bij te spijkeren.

Meer weten over the Green Escape of binnenkort het escapespel uitproberen? Klik hier voor meer informatie!  

 

Blijf op de hoogte

Onze privacyverklaring is van toepassing als je je aanmeld voor de nieuwsbrief. Lees hier er meer over.