De Makers van het herfstmenu

Chef in de keuken

ONZE LEVERANCIERS EN PRODUCTEN

Bij The Green House kiezen we bewust voor leveranciers en producten die bijdragen aan een duurzamere en gezondere voedselketen. Dat doen we door samen te werken met lokale makers die werken vanuit ambacht, innovatie en respect voor mens, dier en natuur. In deze blog vertellen we je meer over de makers van ons herfstmenu.

Lees verder

Het herfstmenu is aangewaaid! 🍂

Chef-plating_met-medewerkers herfstgerechten

Niet alleen de seizoenen veranderen, ook onze kaart(en)!


Gepofte aardappel met forel, ravioli met pompoen, rosbief, schelvis en île flottante: Dat zijn de smaken die wij deze herfst vieren🍂🌰


Nieuw: bij The Green House! We hebben heerlijke items toegevoegd aan ons ontbijt- en lunchmenu. Zo verwelkomen we gasten in de ochtend graag met een vers croissantje, een cinnamon roll of een stukje taart. Tijdens de lunch steken we de houtoven aan voor verschillende belegde flatbreads.

We hebben ons verrassingsmenu verruild voor een 2- of 3-gangenmenu, waarbij jij zelf kiest waar je zin in hebt en zelfs kunt kiezen voor een extraatje als je trek hebt in vis of vlees. Bekijk onze gerechten op de kaart en bepaal hoeveel jij er wilt proberen.

Kortom: de hele dag kun je genieten van duurzame en lokale seizoensgerechten, bereid in onze open keuken.

De favorieten van ons team?


Die delen we graag met je! De ravioli met pompoen is heerlijk fris en niet te zwaar, een perfecte vegetarische optie. De flatbread met kaasfondue was in no time verdwenen. Wij zijn ook blij dat de ‘r’ weer in de maand zit, want op de borrelkaart staan heerlijke mosselen.

En dat is nog niet alles!

Op donderdag 6 november nodigen we iedereen uit om met korting het herfstmenu te proeven. Alle 2- en 3-gangen menu’s zijn deze avond extra voordelig met €7,50 korting p.p. Niet er weerstaan!

Het herfstmenu vind je op onze website en natuurlijk in ons restaurant. Loop gerust even binnen!