Topchef Peter Scholte kiest voor The Green House

Peter Scholte is de executive chef-kok van The Green House. Met zijn ruime ervaring in binnen- en buitenlandse horeca op sterrenniveau hoopt hij met The Green House circulair koken bekender te maken onder een breed publiek. En te laten zien dat circulair koken vooral ook heel smaakvol is. Maar zijn belangrijkste motivatie is de gast. Peter Scholte: “Ik zeg altijd: als ik met een mooi product veel gasten blij kan maken, dan is mijn missie geslaagd. En als dat kan op manier die bijdraagt aan een duurzamere wereld, dan is voor mij de cirkel rond.”Lees verder

Wees erbij! Kom naar de sneak preview

Neem als een van de eersten een kijkje achter de schermen tijdens de Week van de Circulaire Economie. Kom meer te weten over hoe een samenwerking leidt tot een circulair restaurant, stadsterras, green hub en urban farm in één.

Lees verder

Doe-het-zelf circulariteit: 6 tips

In onze zoektocht naar circulaire oplossingen voor The Green House komen we veel initiatieven en ondernemers tegen die ons inspireren en ons aan het denken zetten. We vinden het leuk deze inspiratie weer door te geven. Daarom delen we tips hoe je ook zelf circulariteit kunt toepassen voor een vliegende start van een duurzaam en circulair 2018.Lees verder