Circulariteit is booming. Maar wat is het?

Circulariteit is bezig aan een opmars. Je leest er steeds vaker over in de media. Toch krijgen wij er nog veel vragen over. Wat houdt een circulaire economie nu eigenlijk in? Wat is ervoor nodig? Is het een hype of blijft het? En welke circulaire ambities hebben we met The Green House? Lees verder

Urban farming: van zaadje tot oogst

Wat zijn de voordelen van urban farming en hoe worden de groenten en kruiden straks in The Green House gekweekt? Een gesprek met Philip van Traa, die als ondernemer en medeoprichter van hrbs. verantwoordelijk is voor de realisatie van de urban farm in The Green House.Lees verder

Neem alvast een kijkje in The Green House

Ben je benieuwd hoe The Green House er straks uit gaat zien? Bekijk alvast onderstaande digitale rondleiding en proef meteen de sfeer van het restaurant en zie wat je van de de urban farm, het stadsterras en de zalen kunt verwachten.

Lees verder

Een keuken zonder stekkers: Kan dat?

Eigenlijk is een keuken zonder stekkers onmogelijk, maar in de keuken van The Green House wordt nagenoeg zonder stroom gekookt. Hoe we dan toch de lekkerste gerechten bereiden? Executive chef, Karel van Tiel, vertelt over de grote ambities van een stekkerloze keuken, koken met olijfpitten en alternatieve garingsmethoden.Lees verder