Lentekriebels

De lente brengt niet alleen warmte met zich mee, maar ook ontzettend veel heerlijke producten en gezelligheid op ons terras. Ons menu staat vol met nieuwe lentegerechten en -drankjes die we met liefde aan jullie serveren, zoals knolselderijpizza met een cocktail erbij, of zet je tanden in de eerste asperges en aardbeien van het seizoen.

Lees verder

Nierstichting Restaurant Driedaagse

Ben jij een fijnproever en liefhebber van pure smaken? Zet de Nierstichting Restaurant Driedaagse dan in je agenda. In de week van 9-15 mei serveren wij een smaakmakend tasting-menu voor diner. Met aandacht voor pure ingrediënten, verse producten, rijke smaakmakers, en natuurlijk minder zout.  

Lees verder

Zero waste, maximum taste

Bij The Green House houden we van leftovers en buitenbeentjes. Ook van koffiedrab en buitenpeentjes. We maken er bijvoorbeeld heerlijk brood en gezonde soepen van. Maar onze zero-waste-filosofie gaat verder dan alleen producten, want we verspillen ook liever geen horecatalent.

Lees verder

100% duurzame vis

Vandaag hebben we met milieuorganisatie Good Fish Foundation een handtekening gezet onder een World Oceans Deal. Daarmee beloven we alleen nog maar duurzame vis te serveren. Het duurzame visassortiment dat we samen met onze leverancier samenstelde, draagt de goedkeuring van Good Fish. Deze onafhankelijke milieuorganisatie is bekend van de VISwijzer, die ook op de steun van WWF Nederland kan rekenen.

Lees verder