Kipster, de meest diervriendelijke kippenboerderij

Wist je dat witte eieren beter zijn voor het milieu? Er zijn ontzettend veel initiatieven op het gebied van duurzaamheid bij reguliere kippenboerderijen. Vaak wordt de focus gelegd op één ding: het dierenwelzijn óf het klimaat. Kipster is daarentegen niet zomaar een diervriendelijke kippenboerderij, maar een boerderij die efficiënt produceert met oog op dierenwelzijn, milieu én de boer. Sinds kort kun je bij The Green House ook genieten van de eieren van Kipster. 

Lees verder

Kruidenblog – Chef Peter vertelt

Interview met The Green House’s chef-kok Peter Scholte

“Een vers kruid is als een goede wijn – het blijft je verrassen in smaak.”

 

Na het inspirerende verhaal van kruidenleverancier Philip twee weken eerder, kan ik niet wachten om te horen hoe de chef des huizes de kruiden van Hrbs. gebruikt in zijn gerechten voor The Green House. Peter komt mij met een grote glimlach tegemoet en geeft me een stevige handdruk. Wat een fijne vent, hoor ik mezelf denken, terwijl we in het midden van het restaurant gaan zitten.

Lees verder

The Green House – Gebouw(d) voor de toekomst

Het stationsgebied van Utrecht is volop in ontwikkeling. De Jaarbeurs, het Beatrixtheater en het hoofdkantoor van de Rabobank zijn belangrijke trekpleisters aan deze kant van het spoor. Samenwerkingspartners Strukton, Ballast Nedam en Facilicom wonnen de tender voor de herontwikkeling van rijkskantoor De Knoop, waarbij ook het tijdelijke horecapaviljoen in het stationsgebied werd ingevuld. Met als resultaat: de ontwikkeling van The Green House. 

Lees verder

Dutch Cuisine

Onze gerechten bereiden wij vanuit de filosofie van Dutch Cuisine. Sinds kort mag The Green House zich ook Dutch Cuisine-restaurant noemen. Dit betekent dat wij een samenwerkingsverband zijn aangegaan om de Nederlandse keuken en eetcultuur te promoten!Lees verder