LekkerVega RestaurantWeek
Van 3 t/m 6 november is het de LekkerVega RestaurantWeek. Heerlijk vegetarisch eten doe je niet alleen thuis, maar ook uit! Onze chefs willen graag laten zien, proeven én ervaren hoe goed de groentekeuken kan smaken.
Van 3 t/m 6 november is het de LekkerVega RestaurantWeek. Heerlijk vegetarisch eten doe je niet alleen thuis, maar ook uit! Onze chefs willen graag laten zien, proeven én ervaren hoe goed de groentekeuken kan smaken.
We doen er alles aan om duurzaam te werk te gaan. Dat betekent dat we altijd op zoek zijn naar alternatieven waarmee we energie kunnen besparen. Wist je bijvoorbeeld dat je overheerlijk ijs kunt bereiden zonder ijsmachine? En dat er ovens zijn die werken op kokosschillen? Wij vertellen je er graag meer over!
Van 8 t/m 14 maart is het de Nationale Week Zonder Vlees. Chefs willen in deze week laten zien, proeven én ervaren hoe goed de groentekeuken kan smaken. Doe jij ook mee? Bestel onze vegetarische dinerbox voor thuis!
Jaarlijks wordt er in grote mate voedsel verspild, zonde toch? In The Green House is het verminderen én tegengaan van voedselverspilling een belangrijk uitgangspunt. Ons streven is geen afval! Zin om ook verspillingsvrij te dineren? Kom in de Verspillingsvrije Week genieten van een zero-waste hoofdgerecht!